Utmattningssyndrom – När jag blev så himla besviken och dagen blev förstörd.

011

Det är svårt att beskriva känslor när man mår som jag gör numera. Minsta lilla grej blir så galet stor sedan jag fått utmattningssyndrom. Jag sov jättedåligt inatt så när jag begav mig upp ur sängen nu på morgonen efter en natt med dåligt med sömn blev jag jättebesviken när företagshälsovården ringde och sa att han jag skulle möta där idag är sjuk. Jag förstår absolut att man kan bli sjuk, och man ska absolut inte sura över någons sjukdom. Så känns den “normala” delen av hjärnan. Men så är det den sjuka, som stressat hela veckan och haft ont i magen, som oroat sig och mått dåligt. Som peppat inför bussresan och varit rädd för resan. Den delen bryter ihop, jag begav mig således tillbaka till sängen och la mig där och mådde dåligt.

Jag låg till strax innan tio när jag hörde en rejäl smäll, hela fönstret skallrade och jag tänkte direkt “VAD var det där?“, gick någon minut så kom en mindre smäll. Eftersom jag har ångest började genast tankarna skena iväg tänk om det är krig? William är i skolan? Tänk om det är en terrorattack eller någon idiot som går på stan och skjuter. Bara någon halvtimme senare åker ett stridsflygplan över här och jag hade panik! Läste senare något om militärövning på regementet. Men varför kan dem inte varna oss som bor i närheten?! Sånt här kändes inte helt okej, jag mådde dåligt och var livrädd för krig…

Nu ska jag strax gå och lägga mig, blir skönt att få sova och förhoppningsvis kanske slappna av något. Det skulle jag behöva, imorgon ska jag ta mig en promenad har jag bestämt mig för det behöver jag.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Utmattningssyndrom – När jag blev så himla besviken och dagen blev förstörd.

 1. Men fy vad otäckt 🙁
  Känner igen mig själv i det du skriver, bara minsta lilla grej och jag åker längre ner ..
  Men det blir ju negativ stress och när man är sjuk är det redan tillräckligt med stressen som redan finns.
  Hoppas du fick en bra natt sen och kunde sova 🙂

  Hoppas du får en bra, eller så bra fredag som möjligt 🙂

  Kramar

 2. Åh, förstår besvikelsen men tyvärr är det svårt att göra något åt :/ det där med militärövningar är vanligt här och de är inte alltid bra på att säga till innan heller. Det är dock en bit bort så hör det inte extremt mycket utan bara smällar långt bort liksom och då är det lugnt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: