Dagens frukost.

Får nog erkänna att min frulle även blir lunchen idag. Jag måste göra något idag, har en inre oro i kroppen. Kanske för att jag hade möte igår och det gick mycket med energi då. Jag vet att mina promenader lugnar så det är bra att lämna hemmet en stund för sådant.

Vad gör ni denna lördag? Kommer ni ihåg att ställa om klockorna inatt? Nu ska tiden alltså ställas tillbaka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

23 thoughts on “Dagens frukost.

 • 29 oktober, 2016 at 11:43
  Permalink

  Ser ut som en god frukost! 🙂
  Och oj, nu inser jag hur snurrig jag verkligen är. Jag vet inte hur jag tänkte, men jag tänkte att det är imorgon som klockorna ska ställas om. Natten till måndag. Fast så har det ju aldrig varit innan nu när jag tänker efter. Tur för mig att jag läste här, och att jag även har klockor som ändrar sig själva (dator och mobil) så att jag slipper tänka på det. 🙂

  Reply
  • 30 oktober, 2016 at 18:32
   Permalink

   Det var det verkligen :D. Vilken tur att du fick info här då så du kunde ställa om rätt 😀

   Reply
 • 29 oktober, 2016 at 14:33
  Permalink

  Vad gott det såg ut! Vi ska strax ner till stan och shoppa lite tänkte vi.

  Reply
 • 29 oktober, 2016 at 14:58
  Permalink

  Mums vad gott det ser ut! Kom på imorse att en måste ställa om klockan.

  Reply
 • 29 oktober, 2016 at 17:15
  Permalink

  Hoppas att det känns bättre efter promenaden! Va bra att du påminde om att klockorna skulle ställas om, hade glömt bort det!

  Reply
  • 30 oktober, 2016 at 19:03
   Permalink

   Det gör jag absolut :). Jättebra man behöver påminnelser för sånt där 😀

   Reply
 • 29 oktober, 2016 at 19:30
  Permalink

  Ja,det blir köksklockan och klockan på spisen som måste ställas om manuellt.De andra blir automatiskt.Skönt att det blir lite ljusare på morgonen ännu ett tag.Det är lätt att missa att ställa om klockan.Ett år fick jag stå en hel timme utanför affären innan de öppnade.Jag svor över personalen som jag trodde hade försovit sig innan jag fattade att det var jag som var tidigt ute.
  Min dag började kl.5.Då ringde klockan och då gick jag ner och satte på kaffe.Kl.6 gick jag till stallet och kollade så att kalvar och ungtjurarna hade det bra.Utfodrade dem med ensilage.
  Kl 7 var det frukost med ännu mer kaffe.Kollade lite på nätet och bland annat hälsade jag på dig.Du sov kanske då och inget nytt inlägg hos dig.Kl.8 gick jag ut och städade bort gammal halm hos hönsen och lade dit ny.Kl 10 började jag säsongens tråkjobb att klyva ved.En kubikmeter varje dag i några veckor och då är veden för årets behov klyvd.
  Veden höll jag på med till klockan ett.Några mackor och några koppar kaffe.Sedan blev det åter tillsyn hos kalvar och ungtjurarna.Jaa,sen så var dagen nästan slut och jag duschade och käkade kvällsmat.Köttfärslimpa och gräddsås;potatis och lingon.Dryck blev vatten.Nu är det kväller och det blir lite tv och surfande.Sova och sen väntar en ny dag med ungefär samma schema,hahah.
  Hoppas att din dag varit givande för kropp och själ.
  kram

  Reply
  • 30 oktober, 2016 at 10:48
   Permalink

   Så kul att läsa om din dag :). Du bor i landet då förstår jag? Får man fråga vart du bor någonstans? 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2016 at 13:10
  Permalink

  Ja det kan vara lite kul att jämföra varandras vardag,att se hur andra har det.Jag bor ju på landet i “byhåla”:-) i Skåne.Jag har kört mycket lastbil och varit många gånger i Dalarna och Falun och lastat kabel på ABB bland annat:-).Herregud,det är ett antal år sedan jag åkte min sista sväng och det vore kul att köra lite igen.Fast det är rofyllt och fint att leva och försörja sig på landet också.Slippa trafik och sttess.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: