Dark Mode Off / On
Loppis & second hand

En kökssoffa fattigare och lite pengar ”rikare”.

För några år sedan köpte jag en kökssoffa i färgen dalablå. Tanken var att måla om den vit. Först skulle jag måla den vit på sommaren, sedan blev det olika tankar på helger, och sen blev helgerna nästa sommar eller till jul. Men fick liksom aldrig tummen ur som man brukar säga. Igår ledsnade jag ur, jag orkade inte se denna kökssoffa längre som aldrig någonsin bytte färg. Tycker väl rent spontant att den kunde målat sig själv? Men det ville den tydligen inte göra!

Så jag la ut den på Blocket. Man ska inte underskatta Köp & Säljes på nätet, efter ett dygn kom en familj hit och hämtade och köpte den och nu är jag utan kökssoffa med mer plats i vardagsrummet.

Får erkänna att jag haft lite olika saker på soffan, kuddar och en fäll bland annat. Men dessa ligger numera i vanliga sofforna. Nu undrar ni säkert vad jag tänkt fylla denna plats med? Jo jag glor på fåtöljer och letar efter den perfekta sådana, när jag hittade den kommer jag låta just denna fylla platsen där i hörnet vid fönstret. Då kan man sitta där med sin te-kopp av varianten Mon Amie och glo ut genom fönstret, eller varför inte läsa en tidning och ha en filt över benen? Kanske sitta där med telefonen och snacka skit med Lisa förmodligen, eftersom det är Lisa jag pratar mest med.

Nä nu börjar visst klockan säga att det snart är dags att sova. Jag ska ju jobba imorgon, 9:00-11:00. Intressanta arbetstider så här med 25%. Men så arbetstränar jag ju också, jag hoppas morgondagen blir bättre än denna dag. Man måste ju blicka framåt!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: