Dark Mode Off / On
Porslin

Nya Mon amie koppar, köpta från designonline.se

Det är väl ingen hemlighet vid det här laget att jag samlar på Mon Amie?
Jag köpte dessa två på rea och är helnöjd. Dessa koppar blir perfekta att bjuda på kaffe i tänkte jag. Jag har te-kopparna sedan innan. Jag samlar lite på hela serien så det känns lika roligt varje gång att köpa något nytt till hemmet.

Dessa är köpta på Designonline.se tycker personligen att deras priset är bäst, inlägget är inte sponsrat utan detta är bara ett litet tips!

Samlar ni på något? 

14 Comments

  1. Mon Amie är superfint. Samlar själv på Sundborns och Gröna Anna och försöker begränsa mig till dessa. Det har en tendens att spåra ur annars 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: