En nästan 100 år gammal bok, skriven av min mormors pappa.

Min mormors pappa hette Anders Loman. Han var ifrån Rättvik från början och konstnär men även författare. Jag hade hans ena bok sedan barndomen, den fick jag av min mormor en gång när vi var hos henne och min morfar i Maggås.

Men så i helgen fick jag veta genom en grupp på Facebook som jag startat att han även skrivit en till bok. Det var då denna Ödemarkssånger, jag googlade och fann den på Bokbörsen, självklart köpte jag den.

Måste säga att boken är i otroligt fint skick, den ser nästan ny ut trots sina snart 100 år. Den här kommer jag att vårda ömt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En nästan 100 år gammal bok, skriven av min mormors pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: