Utmattningssyndrom – Dagen då jag blev intervjuad för ett radioprogram.

Jag hade en bra dag idag, först jobbade jag mina timmar vilket idag var riktigt bra. Efter det åkte jag hemåt för att bli intervjuad för ett radioprogram som förmodligen kommer sändas på måndag. Det var alltså en tjej från P4 Dalarna här idag och intervjuade mig gällande utmattningssyndrom och hur jag hamnat här. Är jätteglad över att just jag blev utvald och förfrågad om att delta, det var nämligen många som hört av sig.

Jag hoppas verkligen att programmet blir bra, och jag kommer självklart att lämna en länk så ni kan lyssna när när programmet spelats på radion ifall att ni är nyfikna på att lyssna.

Nu hoppas jag att just utmattningssyndrom kommer att uppmärksammas mera, som det är nu känns det som fler och fler hamnar här, och något måste ju ske. Det är ju faktiskt inte helt okej att samhället får oss att jobba oss sjuka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Utmattningssyndrom – Dagen då jag blev intervjuad för ett radioprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: