Dark Mode Off / On
Högkänslighet Utmattningssyndrom

Uppdatering kring mitt mående just nu.

Läst era kommentarer om hur jag mår och känner att jag kan lämna ett livstecken. Jag fick komma hem igår med order kring att ta det lugnt, och inte göra så mycket. Det är lätt fixat eftersom jag mår illa och har huvudvärk fortfarande om mildare variant. Men jag vill inte trigga något så jag vilar och försöker att inte anstränga hjärnan något alls.

Här blir det helt enkelt att ta det lugnt i helgen. William fick åka in till akuten i torsdags han med på natten då han fick kruppanfall, och lika blev det igår. Så nu har han mediciner här hemma. Man kan alltså kalla vårt hem för en levande sjukstuga. Nu orkar jag inte skriva mera, fixar inte text just nu. Men då vet ni i alla fall läget, försöker vila mig så mycket jag kan så att jag blir frisk så snabbt som möjligt.

Tack för all omtanke <3.

20 Comments

  1. men usch lilla gumman ja har ju tänkt på dej hur det går o sonen inte skoj tur mina vuxit i från det kommer lite väsande från lilla men lite medicin så går det kramar o kyra på er

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: