Alltså så galet gott! Jag älskar verkligen varm choklad. Det är fredag idag och jag har hunnit med en promenad i vårvintern, jag har städat och diskat och även sett ett avsnitt av min favoritserie Nashville. I helgen åker William till Björn så idag kommer min bror hit och ska kika på lite serier ihop med mig.

Har funderat i en del grejer, som det faktum att man alltid tycks få massor med extra att göra när man inte är frisk? Hur kommer det sig att när man mår som sämst förväntas man ta varje fajt som finns? Jag förstår det verkligen inte, det känns helt galet att man ska behöva kämpa som bara den när kroppen inte orkar? När det enda man vill är att ligga ner och vila, det är ett skruvat samhälle. Saker skulle egentligen bara rulla på när man är sjuk kan man ju tycka.

Nu är det i alla fall fredag som sagt. Jag ska försöka andas och släppa spänningarna. Tänka att allt löser sig, för det gör det ju på ett eller annat sätt. Men ibland alltså, då önskar man faktiskt inget hellre än att saker bara ska lösa sig på egen hand.

34 kommentarer

  1. Håller med dig att det verkar vara så allt som oftast att när man är sjuk eller kroppen inte riktigt orkar då verkar allt komma på en gång.

    Skönt att andas och ta det lugnt, det behövs. Ha en underbar kväll och helg ❤?
    Sofhia recently posted..Lek med sessan

  2. gosigt! Ja att skriva vikarieinstruktioner från sjukbädden är ju INTE optimalt alls!

    sv: Ja, vi BEHÖVER den lägenheten… här kan vi inte bo… det är ett jävla råtthål och bara massa narkomaner och festkollektiv i hela trapphusen… har sett så mycket död och överdoser och poliser och… ja, mer än alla andra ställen kombinerat.
    ljuva julia recently posted..Ta det lugnt och insupa livet… och annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: