Pyjamas och tvserier, bästa fredagen.

Nu har jag hunnit med att se klart förra årets säsong av Girls. Jag gillar serien egentligen men har helt enkelt inte blivit av förrän nu. Fördelen är väl att den nya säsongen börjar snart, nackdelen är att det blir den absolut sista säsongen.

Jag skrev ju att min bror skulle komma hit, men så blev det inte. Han mådde inte så bra idag så han skulle komma imorgon istället. Helt okej det med, då fick jag plöja tvserier istället. Klockan är nu halv nio och egentligen skulle jag helst vilja gå och sova nu. Men det känns lite väl tidigt ännu.

Vad gör ni denna fredagskväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Pyjamas och tvserier, bästa fredagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: