Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Pyjamas och tvserier, bästa fredagen.

Nu har jag hunnit med att se klart förra årets säsong av Girls. Jag gillar serien egentligen men har helt enkelt inte blivit av förrän nu. Fördelen är väl att den nya säsongen börjar snart, nackdelen är att det blir den absolut sista säsongen.

Jag skrev ju att min bror skulle komma hit, men så blev det inte. Han mådde inte så bra idag så han skulle komma imorgon istället. Helt okej det med, då fick jag plöja tvserier istället. Klockan är nu halv nio och egentligen skulle jag helst vilja gå och sova nu. Men det känns lite väl tidigt ännu.

Vad gör ni denna fredagskväll?

40 Comments

 1. jag följer inte så många serier, har ingen streamingstjänst (om det kallas så) bara ”vanlig” tv, men funderar på att skaffa Cmore.

  jag har mest suttit vid datorn ikväll 🙂

 2. jag somnade på soffan igår då vi kikade på på spåret och sov i 2h, kul fredagssällskap =D-

  Kul att bror din kommer ikväll istället då

 3. sv: Ja, det är toppen 🙂 och på tisdag ska jag på arbetsintervju så nu finns även hopp för anställning på en hunddagis, är supertaggad.

  Igår försökte jag bara vila ut efter hunddagiset.
  Ha en skön helg!

 4. Igår var jag på AW, så kul! Idag är det full fart med röjande!
  Svar: Ja uppfriskande med juice tycker jag, bara färgen piggar upp liksom!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: