Utmattningssyndrom – Innan jag somnar.

Då var det alltså dags igen för att lägga sig för att sova igen. Jag somnade runt 13:00 tiden idag och sov tills klockan var 16:00. Är ändå galet trött, blir alltid så himla trött när jag varit och pratat. Det är som all energi lämnar mig. 

Det är viktigt att få prata och se nya mönster i livet, nya känslor och utveckla ett föränderligt beteende hos sig själv. Att se att man mår bättre och är starkare än någonsin. För det är jag, starkare än på många år! Kanske var jag så här stark senast som barn? Så här säker på mig själv och mitt. 

Jag känner inom mig hur mitt värde växer för varje dag. Tänk vilken powerkänsla det är att faktiskt lära sig att älska sig själv och sin kropp! Det är power! Alla människor borde komma hit, och börja älska sig själva. Vem är omvärlden att döma dig så att du slutar älska dig själv? 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

20 thoughts on “Utmattningssyndrom – Innan jag somnar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: