Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Dagens frulle och att koppla av.

Kalla mig galet onyttig för det var jag, men dagens frulle blev faktiskt en semla. Hur god som helst var den dessutom. Kände mig lite som Pippi Långstrump när hon äter gräddtårta till frukost. Ibland får man helt enkelt bara unna sig något extra, som idag.

Förutom att ätit semla har jag kollat på Stjärnor på slottet, alla tre avsnitt på SVT-Play och efter det såg jag The vampire diaries och Grimm. Så tråkigt nu att så många av mina favoritserier går på sista säsongen i år. När jag tänker efter lägger typ alla favoriter ner. The vampire diaries, Grimm, Reign, Pretty little liars, Switched at birth, Teen Wolf, Salem och säkert några jag just nu inte kommer ihåg bara för det. Så tråkigt verkligen!

Jag föredrar ju serier framför filmer, man får följa karaktärerna längre och därmed tycker jag alltid det absolut sista avsnittet i en serie är ledsamt. Det är som man säger hej då till vänner som man aldrig får träffa igen. Men nog om den saken, jag gillar att göra två saker samtidigt så medan jag såg på alla serier så målade jag lite i min målarbok för vuxna. Det är verkligen avkopplande måste jag säga.

Related Tags:

22 Comments

  1. Ja det finns många fördelar med att se serier 🙂 och så härligt att du åt en semla till frulle, sånt man får när man är vuxen 😉

  2. haha du är inte ensam om att äta semla till frukost 😉 det är en bra frukost 😛 Jag blir mätt av det i alla fall 😀

    sv: tack 😀

  3. Håller med dig med serier, föredrar också serier framför filmer just på grund av att man får följa karaktärerna lite längre. Åhhh vad mumsigt med semla till frukost.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: