Verkligen en solig söndag idag, fast lite kallt är det. Inte extremt kallt men lite granna. Jag tror det blir en liten promenad idag för det är skönt att komma ut en sväng men det blir nog också det enda utöver det jag gjort nu på morgonen som blir något ansträngande.

Nu på morgonen har jag städat och diskat. Så skönt när sånt är över så att man liksom bara vet att imorgon ser det fint ut när man kommer hem från jobbet. Jag städar varannan dag, gillar känslan av ett städat hem och varannan dag känns ganska perfekt.

Igår kom brorsan hit. Vi kikade på The big bang theory tillsammans och efteråt fick han som redan pöljt serien kolla på några avsnitt av säsong 1 av Vikings med mig. Jag såg förövrigt klart hela säsong 1 igår av Vikings. Hade sett 1-3 när serien började men gillade den inte, dock har jag fått höra hur bra den blir så beslutade mig för att ge den en chans till. Nu är den betydligt bättre än avsnitt 1-3 så det känns jättebra. Är på säsong 2 redan, alltså håller ni inte med om att HBO, Netflix och alla andra är hur toppen som helst?

Har jag berättat att jag sa upp Tivo för någon vecka sedan? Den 28/2 kommer jag inte längre ha något sånt utan kommer istället att köpa enbart streamingkanaler. Det känns helt onödigt att ha massor med kanaler man ändå inte tittar på, och vill man se något finns det ju ändå playkanalerna idag. Jag ska köpa en mindre dator att ha i vardagsrummet för den saken och sedan är det löst. Perfekt för mig, sonen tittar ändå på nätet han med om han ska se något.

Nä nu ropar duschen på mig, och ja även några avsnitt av Vikings antar jag.

46 kommentarer

 1. Netflix är det bästa som finns! Har fastnat för så mkt serier,hehe..
  Svar: Jamen gud det är ju helt osant hur mycket man påverkas av vädret. På sommaren kan man vara uppe länge och ha massa energi, men inte nu. Så himla trist att det är så, nä sol året om. Ja tack hade mycket väl kunnat tänka mig att bo utomlands!

 2. Tivo har vi tycker det är bra, men ja man använer ju Netflix mer eg, samt vi har smarttv med och kan se mycket från svtplay.

  Så mysig kväll ni hade och fin du är

  Städar typ så jag med, vill inte ha stökigt, smutsigt så, man håller ju efter det hela tiden s med, men lite är man ju på och fejar varje dag eg

 3. Man mår så himla bra efter man städat. Även om det kanske inte är det roligaste att göra. Streamingskanalerna har redan det mesta som man vill se så man behöver inget annat längre..
  Sussi recently posted..SM i telefoni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: