Det är alltså lördag idag då, jag ska alldeles strax börja gå ner mot stan för att fixa mina naglar igen. Så skönt och fint efteråt sen när naglarna ser bra ut igen.

Idag är det skidspelen här i Falun, William ska med Björn dit så tror att det blir roligt för dem. Själv så skippar jag det i år, dels för naglarna ska fixas men mest för att jag inte är helt sugen på kylan. Så istället tänkte jag när jag kommer hem att jag ska kolla klart på Vikings, se Grimm, The vampire diaries och Salem, samt favoriten Nashville.

Det är skönt med helger som bara kan ge upplopp för att slappa och inte göra något mera. Sådant behöver i alla fall jag ibland.

Vad ska ni göra denna lördag?

8 kommentarer

  1. Härligt med nyfixade naglar, och vad mysigt med en dag med serier! ^^ Själv ska jag snart åka och fira farmor som har fyllt år och sedan ska jag fira en kompis ikväll!
    Alice recently posted..Weekend vibes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: