Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Måla mandala och titta på Vikings.

Har upptäckt något jag gillar rejält. Det är att måla mandala och sedan titta på Vikings samtidigt. Jag började titta på serien förra lördagen och har nu 9 avsnitt kvar innan jag är ikapp där serien är just nu. Bästa med streaming alltså!

Förutom att måla mandala som är otroligt avkopplande har jag även haft Meandi och det var jättetrevligt och så himla mycket fint. Blev lite plagg men dessa får ni se när paketet kommer. Oftast brukar det dröja någon vecka men inte mig emot.

Nu är det kväll i alla fall, och jag ska försöka få William ur soffan. Han håller nämligen på att kolla på Youtube som vanligt.

24 Comments

  1. Kan verkligen tänka mig att det är avkopplande…jag måste nästan alltid göra något med händerna samtidigt som jag tittar på serier för annars kan jag inte sitta still!?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: