Lev, älska och lära.

Sitter vid datorn, vi var nyss på utvecklingssamtal med William och det gick jättebra. Det märks att han blivit äldre och mer mer mogen nu. Helt galet att han går sista terminen på mellanstadiet, förstår det knappt ibland. Tiden går så fort, efter vi varit på utvecklingssamtalet åkte Björn och William och simmade.

Så jag är hemma själv just nu, tänkte ta och diska lite och slänga sopor. Funderar även på om jag ska slänga av mig kläderna jag har på mig och sätta på mig något mer bekvämt. Typ mjukisplagg, jag har nämligen under dagarna två klätt mig mer som man borde göra i finare kläder.

Jag älskar dock mysplagg och föredrar det framför vanliga kläder. Alla är vi olika tänker jag.

Vad gör ni denna tisdag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

52 thoughts on “Lev, älska och lära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: