Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lev, älska och lära.

Sitter vid datorn, vi var nyss på utvecklingssamtal med William och det gick jättebra. Det märks att han blivit äldre och mer mer mogen nu. Helt galet att han går sista terminen på mellanstadiet, förstår det knappt ibland. Tiden går så fort, efter vi varit på utvecklingssamtalet åkte Björn och William och simmade.

Så jag är hemma själv just nu, tänkte ta och diska lite och slänga sopor. Funderar även på om jag ska slänga av mig kläderna jag har på mig och sätta på mig något mer bekvämt. Typ mjukisplagg, jag har nämligen under dagarna två klätt mig mer som man borde göra i finare kläder.

Jag älskar dock mysplagg och föredrar det framför vanliga kläder. Alla är vi olika tänker jag.

Vad gör ni denna tisdag?

52 Comments

 1. Idag har jag jobbat och sedan inte mer. Funderar på mat snart, Erik har redan ätit. Jag funderar på om jag ska ta och typ… tvätta..!? Men det är mest för att det har känts så oövervinnerligt på senaste tiden, haha.

 2. Härligt att det gick bra på utvecklingssamtalet. Då blir en mamma glad om glada nyheter sägs haha 😀
  Själv har jag varit ledig ifrån jobbet och under den största delen under dagen har jag umgåtts med min underbara svägerska! 🙂

  Sv; jo tack, det var det allt! 🙂

 3. Jag tycker också om att gå i mysplagg, skönt och dessutom vill man ju inte slita på de andra kläderna,

  Härligt att utvecklingssamtalet gick bra

 4. Myskläder är bäst! Känner mig piggare när jag är mer välklädd, så jag försöker att inte såsa runt i mina sovkläder allt för mycket, hehe.

 5. Jag byter om till mjukisbyxor så fort jag kommer hem, känner mig inte ”hemma” annars konstigt nog 🙂
  Skönt att samtalet gick bra!

 6. Oj snacka om att tiden går fort! Tycker det är sjukt att äldsta sonen redan är 4 år (i mars) och enbart har 2,5 år kvar i förskolan innan förskoleklassen börjar ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: