Jag hittade Bingos fotoskola på CDON och kände mig så klart manad att köpa den, visade sig att boken från från Adlibris så misstänker att det kanske är samma företag då?
Det kändes jättebra så nu hoppas jag på många bra tips inför framtiden. Jag är ju en bokmal, det är något speciellt med att läsa och jag lägger gärna ner lite tid på att läsa böcker och ta till mig tips därifrån.

Har ni läst denna fotobok? Vad tyckte ni?

34 kommentarer

  1. Nope har inte läst. Hade nog blivit uttråkad av en fotobok,hehe.
    Svar:Åh så himla avslappnande att läsa böcker tycker jag o Kepler är ju så bra!

  2. Jag tycker att den var bra! Han skriver på ett ganska underhållande sätt och man blir nyfiken på att läsa mer ( och det är ju så en bok ska vara )
    Hoppas Du gillar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: