Fotograferat Lisas lilla Alice 3 månader.

Lisas lilla Alice fyller 3 månader idag. Därmed fick jag åter igen äran att fotografera denna lilla söta tjej igår. Det är så roligt att se henne utvecklas för varje gång man ser henne. Det händer verkligen mycket på kort tid med bebisar.

Lite foton med nappar.

Med namnnappen.

En liten bebis i en tekopp.

Världens finaste vän med världens sötaste lilla Alice. <3

En glad liten tjej.

En pratsam tjej också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Fotograferat Lisas lilla Alice 3 månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: