En fredag som kom och försvann.

Bilden kanske inte är riktigt mycket februari direkt, men såg den och fick sån där härlig längtan efter sommar igen. Ni vet när blommorna doftar så där extra gott och gräset är grönt, och solen värmer om man har tur.

Hur som helst, idag började jag dagen med att färga håret samtidigt som jag städade och grejade här hemma. Tvättade ur färgen och diskade, efteråt så såg jag på Vikings och Switched at birth samt The 100.

William åkte till Björn och jag ringde Lena som jag inte pratat med på ett bra tag, vi pratade och skrattade. Var så roligt att få lite telefontid tillsammans med henne, även om vi inte hörs så ofta är det alltid som vi nyss sågs när vi pratar. Vi kan liksom ta upp samtalet där det nyss stannade.

Medan jag pratade med Lena vilket slutade i över tre timmars prat. Hann jag med att handla på Maxi, renbädda i min säng, slänga in sängkläder i tvättmaskinen och hänga tvätt. Lena hann städa sin toalett, diska och städa hemmet samtidigt hon med. Det är verkligen energigivande att hinna med att göra saker, på så vis föredrar jag att fixa samtidigt som jag pratar i telefonen. Är ni lika?

Klockan är bara runt 21:10 nu men jag ska faktiskt gå och lägga mig strax tänkte jag. Är trött och har inte sovit någon middag idag så tror det blir bra. Det är ju skönt att sova.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

32 thoughts on “En fredag som kom och försvann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: