Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Massor med tv-serier.

Har kört en tv-seriedag förmiddag, där jag hunnit med att se alla favoritserier och känner mig nu väldigt glad över den saken. Ska ta mig ut på en promenad tänkte jag, det känns som vädrat kan locka med lite skön promenad. Inte för att det är sol för det är det inte, men mer för att jag behöver den friska luften.

William är hos Björn i helgen, så det är väldigt lugnt här. För lugnt, jag gillar inte att vara ensam hemma egentligen. Tycker det är skittråkigt att inte ha något att göra. Men ibland måste man ju göra det också, det är ju bra att träna på att vara ensam och uttråkad.

Om exakt en vecka fyller jag 33 år, och då blir dagen desto roligare, lika så dagen efter då mamma och hennes mamma kommer ner hit och firar mig. Tänkte fråga min lillebror om han ska hit med då. Efteråt stannar mamma kvar här över natten så det ska bli jättekul. Att bara umgås med mamma, var längesen vi umgicks nu.

Bilden ovan är en del av mitt hem. Tycker om att fotografera såna där små detaljer ibland.

28 Comments

  1. Du har fina detaljer i ditt hem, gillar dem 🙂
    Kul med serie-Marathon-värdefullt 😉

    Hoppas DU har en bra o skön lördag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: