Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Städning, tacos och softa onsdagar.

Idag efter jobbet kom jag hem och städade, sedan somnade jag ganska bums på soffan. Sov i flera timmar och det var skönt. William kom hem efter att ha befunnit sig på Naturskolan hela dagen, där han bland annat fått göra upp en vak, tränat livräddning och erbjöds att bada isvak. Det sista ville han inte så det slappa han så klart, skulle aldrig tvinga min son att delta på något han inte vill till 100%.

Nu har William fixa tacos till middag och det blir det alltså för oss. Så gott, var längesen nu vi åt tacos. Rent spontant tycker jag tacos är bland det mumsigaste som finns.
Imorgon är det torsdag och det betyder att det är sista dagen på arbetsveckan för mig, just nu går verkligen veckorna fort. På lördag fyller jag 33 år och det ser jag mycket framemot.

Den här helgen har mycket spännande att erbjuda.

Related Tags:

42 Comments

 1. Spännande! Grattis i förskott, då är jag 1 år äldre än dig;)
  Svar: Ja hoppas att vi gör det;) Tack känns lite bättre nu faktiskt;)

 2. Nämen inte visste jag att vi var så pass jämngamla ändå, fyller själv 33 sista februari ju så!? grattis i förskott och hoppas du blir firad ordentligt!

 3. Skönt att du kunde sova ett par timmar efter du kom hem, ibland behövs det verkligen!
  Åh så gott med tacos 🙂 har tyvärr svårt att äta det numera, min IBS mage gillar det inte.

  Hoppas din kväll blir bra 🙂

  1. Jag somnar varje gång jag kommer hem. Riktigt totaldäckar och sover djupt varje dag. Åh visst är det gott, har samma problem är därför vi typ aldrig äter det. Men offrade mig igår, haft magont hela dagen. Men var värt det för en gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: