Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Idag är det torsdag!

Kanske inte världens mest givande rubrik! Men idag är det faktiskt torsdag, det betyder att min arbetsvecka är slut för denna gången och att jag har morgondagen till städning och att fixa inför mitt kalas i helgen. Lördag först och sedan söndag, det ska bli kul! Sen att mamma kommer sova över här söndag till måndag känns extra roligt. Att få gå på stan tillsammans en stund och fika, shoppa och ha det roligt tillsammans. Jag ser verkligen framemot den saken.

Visst går veckorna fort förresten? Slog mig precis att jag nu arbetstränat i exakt en månad! Jag började jobba igen den 9/1 och idag är det alltså den 9/2. Känns helt galet tiden har verkligen gått jättesnabbt denna månad. Samtidigt känns det som tiden också bestått av alldeles för mycket saker. Men det blir väl bra försöker jag att tänka.

Om en timme ska jag kika på tunnelbanan och sen blir det nog att lägga sig efter det. Vad har ni gjort idag?

Related Tags:

17 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: