Elefantfadder.

Loxodonta africana cyclotis, Forest elephant (calf). Due to poaching, elephants are nervous and run when humans are scented. Dzanga Bai. Dzanga-Ndoki National Park, Central African Republic (CAR)
Bilden ovan är ett pressfoto, som är okej att låna från WWF hemsida.

Jag tror att många av er vet sedan tidigare att jag är marinfadder genom wwf. Marinfadder blev jag 2014 och det kändes så där självklart att bli just marinfadder eftersom våra hav står mig nära, och jag skräms av hur haven påverkas av miljöförstöringar. Folk använder plast och slänger skit i haven så våra vattenlevande varelser helt dör ut. Dessutom massmördar man delfiner i japan. Så att bli marinfadder kändes självklart för mig.
Jag är även medlem i Djurens rätt, för ja djur står mig nära.

Men idag då tog jag även steget och blev Elefantfadder, jag mår så galet illa av hur dessa djur dödas i massmord. Att 100 elefanters liv släcks varje dygn, det är helt galet! Det är förfärligt rent ut sagt!

Att bli djurfadder är också viktigt för mig då jag vill att mina framtida barnbarn ska få leva i en värld där det fortfarande finns ett fritt djurliv i våran värld.

Så här ser ni en elefantfadder och marinfadder.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

24 thoughts on “Elefantfadder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: