Dark Mode Off / On
Fika & måltider

ICA MAXI i Faluns lyxsemla, fikastund med Lisa och bebis Alice.

Alltså WOW! Idag tog jag och mötte upp Lisa och Alice på ICA Maxi för att testa lyxsemlan som de har där. Alltså hur god! Fatta semla med mjukglass och nutella eller som i mitt fall jordgubbssylt. Helt galet gott var det! Jag fyller ju år imorgon så fina Lisa bjöd mig, så gulligt <3. Alice hon sov medan vi fikade och sedan så var hon glad hela tiden, så söt bebis verkligen.

Nu är jag hemma, och ska städa inför kalaset imorgon. William är på friluftsdag och provar att åka långfärdsskridskor. Det är ganska nice att bara softa så här en fredags förmiddag. Vad gör ni idag?

Related Tags:

30 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: