Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Sista dagen som trettiotvååring.

Japp då har alltså sista dagen som trettiotvå försvunnit då. Många får ju ångest av födelsedagar, men så känner aldrig jag. I alla fall har jag inte känt saken hittills. Däremot får jag ju ångest av andra saker så då kanske just födelsedagar kan få vara en sån sak där jag slipper ångesten?

Som ni läste tidigare träffade jag Lisa och Alice för att avnjuta en lyxsemla. Efter det gick jag hemåt och städade, tvättade och såg på tv-serier. William kom hem ifrån skolan där han hade haft sin friluftsdag och åkt långfärdsskridskor på Runn och ja sen blev det lugnt ett tag.

Björn ringde strax innan fyra och då gjorde jag mig klar för att gå ut och möta honom, för att åka mot City gross för att handla mat inför morgondagen. Efter vi varit på City gross åkte jag hem och fixade middag åt William. Sen såg jag och William på filmen TED och åt godis.

Nu är det väl ganska självklart vad jag gör? Jag bloggar och förbereder mig för att lägga mig i en renbäddad säng. Finns det något härligare? Imorgon fyller jag år (ja jag tjatar), och den morgonen kommer bli lite annorlunda än annars. Men det kommer ni att få se imorgon.

Nä nu ska jag gå och lägga mig, längtar efter att få slå igen ögonen och sova.

Related Tags:

12 Comments

 1. ÄLSKAR att lägga mej i en renbäddad säng!! så mysigt hels ny duschad oxå

  Ja men då säger jag hipp hurra GRATTIS redan nu o önskar dej vännen en toppen dag Hoppas du blir firad bra kramar

 2. Lät som du hade en bra dag igår 😉
  Och då passar jag på att säga Grattis på din födelsedag! 😉

  Vad skönt att du inte haft ångest i samband med att du fyllt år 🙂
  Hoppas du slipper det framöver också.

  Jag hade det sist när jag fyllde men då mådde jag ju så dåligt plus att jag fyllde 40 .. ingen rolig kombo haha 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: