Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Firar 33-årsdagen med frulle på Scandic.

Man fyller bara år en gång varje år, så då ska det firas. Jag och William firar min födelsedagsmorgon med frukost på Scandic i Falun! Galet gott! Tänk er våfflor, smörgåsar och yoghurt samt äggröra och juice! Är i himlen, och inte behövde man laga frullen själv heller!

Related Tags:

64 Comments

  1. Jg såg din update om det på Facebook också, låter ju väldigt gott och jag passar på att säga grattis en gång till, hoppas att dagen har varit riktigt bra! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: