Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Porslin

Min födelsedag 11:e februari 2017.

Igår fyllde jag alltså 33 år, det var jättetrevligt och jag bjöd på mat och tårta. Gästerna kom kom var; Björn, Björns mamma och hennes karl, Björns syster och pappa samt Björns farmor. Jag fick så himla fina blommor och blev så glad! Älskar ju blommor, det är alltid något som är uppskattat. Sedan fick jag fudge av Emma och Carolina Gynning glas av Björn och William. Var så glad för allt, så himla gulligt verkligen! <3

Rosorna ovan fick jag som present från Plantagen, jag är medlem där och man får alltid blommor därifrån. Normalt brukar jag aldrig hinna få några rosor, utan blir tulpaner. Fyller ju så nära Alla Hjärtans Dag, men denna gång fick jag alltså rosor. Jag tog vita denna gång!

Dessa fina tulpaner fick jag av Björns pappa, och ja som ni förstår Williams farfar. Så fina! Jag älskar tulpaner! Det är en sån där blomma som känns så mycket för min födelsedag, kanske för att det är just runt februari som man allra mest har tulpaner.

Två såna här fina blommor fick jag av Björns mamma och hennes karl, SÅ fina! Passade perfekt i mitt kök, och det hade hon redan sett ut efter mitt ljusparty jag hade förra veckan. Hur bra som helst! Dessa blommor gav verkligen färg till mitt kök!

Jag älskar som sagt blommor, tycker det gör så mycket för hemmet.

Av Björns farmor fick jag den här fina Orkidén. Jag tycker verkligen om Orkidéer, så himla fina och lättskötta blommor. William fick också en, så den har han nu på sitt rum.

Så fin med blommor och knoppar.

Och så glasen jag fick av Björn och William. Är så imponerad över att dessa två har koll på vilka glas jag inte har sedan tidigare, så himla fina verkligen. Älskar verkligen dessa glas och det är så kul att samla på.

Så en bild på trettiotreåringen då! Jag somnade som ett barn runt 21:40, var helt slut. William somnade långt efter mig och sa när jag la mig ”DU lägger dig ju tidigare än när du ska till jobbet.” och jag bara ”Det är den här tiden jag brukar somna när jag ska till jobbet”. Sov tills klockan var 8:00 i morse så jag var liksom trött. Har ju med mitt utmattningssyndrom att göra, min kropp behöver mycket sömn och det märks, jag sover ju middag nästan varje dag normalt.

76 Comments

 1. Låter som du hade en riktigt bra födelsedag och fick perfekta presenter!:)

  Tack för din gissning i souvenirtävlingen, nu har jag dragit en vinnare!:)

 2. Låter som om du har haft en helt fantastisk födelsedag igår. Grattis i efterskott!! <3

  Sv; jo, men det gick så bra så bra i fredags i alla fall! 🙂
  Ja, det var super gott med pizza hihi 😀

 3. Åh så många härliga fina bilder 🙂 Stort grattis (igen) i efterskott<3 Jag har faktiskt undrat lite om Björn är W’s pappa men det förstod jag nu att det är? 🙂 Har inte varit säker trots att jag länge läst din blogg 🙂

 4. låter helt underbart grattis igen

  får man blommor från plantagen ifall man är medlem ?

  Ha nu en jätte fin start på veckan fin måndag kramar

 5. Låter som du haft en härlig dag:) Jag är också medlem på plantagen och får också blommor därifrån när jag fyller, en fin medlemsförmån tycker jag.

 6. Härlig födelsedag! Åh jag älskar mina gynning glas, har en hel samling, så kul att samla på ngt man verkligen tycker om!
  Svar: Ja mycket att fixa men det är helt klart värt det!

 7. Grattis gumman på den stora dagen!! Det är något stort att fylla 30 år=) Vilka fina blommor och glas du fick. Ha en fortsatt trevlig dag!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: