Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Mina köp från Partylite.

Jag hade ju Partylite söndagen den 5 februari. Det blev en del köp men även några saker jag fick gratis som gåva. Denna snäckan ovan var en sån gratis sak! Så himla fin, det är en lykta då som man lägger melts i som också lyser och doftar gott! Helt underbart och så himlans fin!

Man kan ju lätt bli lite kär i denna! Kommer bli otroligt vacker när den lyser, ska köpa en timer till den så den kommer lysa och dofta under specifika tider!

Jag köpte denna ljusplatta, själva ljusbehållaren har jag sedan tidigare. Riktigt spännande för den skiftar i ljus! Bilderna nedan visar hur jag tänker, vissa har tydligen olika flaskor på den också.

Fint ljus va? Grönt och rött! Jätteläckert!

Ananasen ovan är precis som snäckan något jag fick gratis! Hur fin som helst, även denna har samma funktion som snäckan och jag kommer göra samma där. Denna stor dock i mitt sovrum!

En liten bit ifrån! Så fin!

Sedan ett ljus och fick även en förpackning med teljus. Så himla nöjd med allt!

42 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa