Ny ram och räkbakelser.

Igår köpt jag denna ram av Lisa. Så himla fin! Ska sätta i andra kort sen, men den är även fin med bilderna som är i tycker jag. Blev perfekt där ovanför hyllan tycker jag.

På tal om Lisa så har jag precis besökt henne och Alice, ätit lite räkbakelser och pratat. Så roligt att träffa Lisa och titta på söta bebis Alice.

William är hos Björn i helgen så själv blir det ganska tyst och ensamt hemma. Så då är det ju roligt att umgås med någon en stund.

Nu sitter jag på bussen hem, där blir det att mysa ner mig i pyjamas och damma lite tänkte jag. Städa toaletten med kanske? Så kan man storstäda resten imorgon.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Ny ram och räkbakelser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: