Dark Mode Off / On
Porslin

Fyra koppar Mon Amie. 

Jag hade turen att få ett presentkort på 700 hos Åhléns så passade på att fynda dessa fyra fina tekoppar av märket Mon Amie. Ni som följer mig märker nog att jag har en del nu. Nu borde dock kvoten av just tekoppar vara klar jag har nu sex stycken.

Förutom att handla koppar på Åhléns har jag även handlat åt Björn på Apoteket och hämtat ett paket. Vädret är alldeles galet vackert idag! Helt underbart!

32 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: