Mina nya fina naglar

Jag var som jag skrev tidigare idag och fixade mina naglar igen. Är så himla nöjd! Så himla fin färg och sedan lite “bling” i allt. Blev perfekt, kändes som det passade till den lilla snön som kom som nu droppat ner likt vårslask på marken.

Det är något med att göra naglarna fina tycker jag, man får liksom en kick av att se lite fin ut. En gång läste jag att många anser att just naglarna signalerar hur man är som människa. Välvårdade naglar ska tydligen vara ett tecken på att man vårdar saker utåt. Fast vet inte om sånt där stämmer, men nog är det rätt spännande?

Brukar ni spana in människors naglar? Eller kollar ni efter något annat på folk? Är det välvårdat hår, smink, snygga fötter “jag har fotfobi personligen“? Vad tänker ni på när man ser en människa?

Nu blir jag väl anklagad för att vara ytlig för dessa frågor kanske? Fast handen på hjärtat är människor lagda åt att döma ut någon på 30 sekunder, att vi redan bildar oss en uppfattning så snabbt. Här måste jag dock erkänna att jag faktiskt brukar be mig själv att alltid ge folk en chans. Ibland har ju faktiskt 30 sekunder förbannat fel, så även om man tror något på 30 sekunder ska man vara försiktigt att veta något under samma tid tänker jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Mina nya fina naglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: