Utmattningssyndrom – Företagshälsovården och trötthet. 

Blev en tidig dag för mig, har varit på företagshälsovården och pratat om mitt mående med beteendevetaren. Mående är väl så där, jag är så himla trött hela tiden så imorgon skulle läkaren ringa för att jag kanske behöver ta lite tester på sköldkörteln och även järnvärdet. Är dock inte oroad att det är något sådant. Min trötthet beror helt och hållet på utmattningssyndromet jag har. Men det är ju alltid bra att kolla lite extra. 

Annars så ska jag idag fixa naglarna och kika på tapeter som jag vill ha i mitt sovrum. Kommer ju att bli hur bra som helst tror jag. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Utmattningssyndrom – Företagshälsovården och trötthet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: