Blev en tidig dag för mig, har varit på företagshälsovården och pratat om mitt mående med beteendevetaren. Mående är väl så där, jag är så himla trött hela tiden så imorgon skulle läkaren ringa för att jag kanske behöver ta lite tester på sköldkörteln och även järnvärdet. Är dock inte oroad att det är något sådant. Min trötthet beror helt och hållet på utmattningssyndromet jag har. Men det är ju alltid bra att kolla lite extra. 

Annars så ska jag idag fixa naglarna och kika på tapeter som jag vill ha i mitt sovrum. Kommer ju att bli hur bra som helst tror jag. 

18 kommentarer

  1. Hoppas att tröttheten inte beror på järnvärdet eller liknande, fast samtidigt är det väl bättre än att du fortfarande är kvar i utmattningssyndromet? :/
    Roligt att få tapetsera om! Får man se vad det blir för tapeter? 😀

    Sv; tackar! Ja, det är ju sådant man får göra då man arbetar tyvärr, men som sagt gör det mig ingenting 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa