Utmattningssyndrom – Företagshälsovården och trötthet. 

Blev en tidig dag för mig, har varit på företagshälsovården och pratat om mitt mående med beteendevetaren. Mående är väl så där, jag är så himla trött hela tiden så imorgon skulle läkaren ringa för att jag kanske behöver ta lite tester på sköldkörteln och även järnvärdet. Är dock inte oroad att det är något sådant. Min trötthet beror helt och hållet på utmattningssyndromet jag har. Men det är ju alltid bra att kolla lite extra. 

Annars så ska jag idag fixa naglarna och kika på tapeter som jag vill ha i mitt sovrum. Kommer ju att bli hur bra som helst tror jag. 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

18 thoughts on “Utmattningssyndrom – Företagshälsovården och trötthet. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: