Jag har länge velat ha en fåtölj. Igår hittade jag en på Blocket som jag ringde på idag, är riktigt nöjd. Den är så där galet mjuk och sen kan man ha den i liggläge och få upp fötterna. Perfekt att sitta i framför tv:n tänkte jag.

Som ni ser stod gungstolen bakom, och i första tanke så funderade jag på att sälja den. Men istället testade jag att placera den i ett annat hörn så länge. Får se vad som händer sen.

Jag ställde den alltså i det hörnet, tänkte att det kan vara en mysig plats att sitta på kanske? Får se hur jag gör och hur jag tänker med saken. Helst skulle jag vilja måla den vit, men det blir liksom aldrig av tyvärr.

Här ser ni alltså fåtöljen där den står nu, precis invid fönstret så jag tänker att där kan man sitta med en kopp te och kika ut på folk. Kommer bli jättebra tror jag.

Tänk att man kan fynda på Blocket ibland. Riktigt bra måste jag säga!

30 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa