Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Säg hej till min nya favoritplats.

Jag har länge velat ha en fåtölj. Igår hittade jag en på Blocket som jag ringde på idag, är riktigt nöjd. Den är så där galet mjuk och sen kan man ha den i liggläge och få upp fötterna. Perfekt att sitta i framför tv:n tänkte jag.

Som ni ser stod gungstolen bakom, och i första tanke så funderade jag på att sälja den. Men istället testade jag att placera den i ett annat hörn så länge. Får se vad som händer sen.

Jag ställde den alltså i det hörnet, tänkte att det kan vara en mysig plats att sitta på kanske? Får se hur jag gör och hur jag tänker med saken. Helst skulle jag vilja måla den vit, men det blir liksom aldrig av tyvärr.

Här ser ni alltså fåtöljen där den står nu, precis invid fönstret så jag tänker att där kan man sitta med en kopp te och kika ut på folk. Kommer bli jättebra tror jag.

Tänk att man kan fynda på Blocket ibland. Riktigt bra måste jag säga!

30 Comments

    1. Absolut :D. Tänkte på det i morse när jag gick förbi där så tänkte det blir bra den får stå kvar där. :-D. Ska bara för till mig att måla den vit 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: