Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Blodgivning & välgörenhet

Att ge kroppen lite kickar av ferritin!

Jag är blodgivare som ni vet, jag är också kvinna och har mens. Det här gör att mina nivåer av järn behöver peppras på lite. Eftersom jag är så galet trött gjorde jag en beställning hos Apotea igen på Ferronol, perfekt för oss som behöver lite extra järn men inte vill äta järntabletter. Dessutom är detta rekommenderat både för vegetarianer och även gravida.

Vill du undvika att äta järntabletter? Köp lite Ferronol, det är helt klart värt varje krona och dessutom smakar det helt okej dessutom.

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.