Att ge kroppen lite kickar av ferritin!

Jag är blodgivare som ni vet, jag är också kvinna och har mens. Det här gör att mina nivåer av järn behöver peppras på lite. Eftersom jag är så galet trött gjorde jag en beställning hos Apotea igen på Ferronol, perfekt för oss som behöver lite extra järn men inte vill äta järntabletter. Dessutom är detta rekommenderat både för vegetarianer och även gravida.

Vill du undvika att äta järntabletter? Köp lite Ferronol, det är helt klart värt varje krona och dessutom smakar det helt okej dessutom.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

10 thoughts on “Att ge kroppen lite kickar av ferritin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: