Omgiven av idioter – Hur man förstår dem som inte går att förstå.

Jag sprang in på Akademibokhandeln på stan och hittade denna. Det kändes som en bok jag kan behöva, allt för ofta slås jag av känslan att vara omgiven av idioter som inte tycks förstå någonting. Jag var tvungen att köpa denna bok, vem vet? Den kanske äntligen lär mig att få förståelsen jag tycks sakna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

11 thoughts on “Omgiven av idioter – Hur man förstår dem som inte går att förstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: