Dark Mode Off / On
Porslin

Lite nytt från DesignOnline.

Jag fick ett erbjudande från DesignOnline som jag föll för. Det gjorde att jag köpte de två sista lattemuggarna av Mon Amie. Fick då upp ett erbjudande på en löjligt billig kopp med Elsa Beskow motiv som också följde ner i kundkorgen och så saknades det 20 kr för att få gratis porto så köpte en blomkruka för någon tjuga. Blomkrukan kan användas till sminkborsta eller pennor också. Har inte riktigt bestämt dess syfte ännu. Men känner ingen brådska, något kommer den nog att användas till.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: