Jag fick ett erbjudande från DesignOnline som jag föll för. Det gjorde att jag köpte de två sista lattemuggarna av Mon Amie. Fick då upp ett erbjudande på en löjligt billig kopp med Elsa Beskow motiv som också följde ner i kundkorgen och så saknades det 20 kr för att få gratis porto så köpte en blomkruka för någon tjuga. Blomkrukan kan användas till sminkborsta eller pennor också. Har inte riktigt bestämt dess syfte ännu. Men känner ingen brådska, något kommer den nog att användas till.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa