Mina fina tallrikar jag fått som premie från Kombilotteriet, märket Mon Amie.

Som ni redan förstått samlar jag ju på Mon Amie, gissa då vem som blev glad över reklamen om 4 stycken av dessa om man gick med i Kombilotteriet? Ja precis jag föll för erbjudandet så jag hämtade ut dessa och nu har jag alltså fyra nya fina små tallrikar. Dessa blir helt underbara att lägga smörgåsar på till frullen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Mina fina tallrikar jag fått som premie från Kombilotteriet, märket Mon Amie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: