Jag skulle in på SIBA och köpa dammsugarpåsar. Väl där visade det sig att jag borde göra om mitt Sibakort till Netonnetkort istället så då fick jag 100 kronor rabatt. Minuterna innan hade jag spanat in en robotdammsugare och det blev helt enkelt så att jag köpte den. Tanken är att denna ska få städa min hall på dagarna och då gärna varje dag. Så det känns rent. Woho! Tänkte jag, perfekt för att bara hålla lite rent och sen får jag dra runt med snabeldraken andra dagar.

Sen gick jag till ICA Maxi där hittade jag en jättefin lampa som jag föll för. Det fick bli ett köp och nu har jag då hängt upp denna i mitt sovrum. Det blev bra. Jag gillar stilen och när lampan bara kostade 149:- kändes det som ett bra fynd. Jag var nämligen inte så sugen på att lägga stora summor på något så enkelt som lampor.

Väl hemma från Maxi pratade jag med Lisa, sov och lagade middag. Nu är klockan kvart i nio och jag kommer nog lägga mig tidigt idag, vissa dagar behöver man ju det också.

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: