Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Näst sista februari 2017, och alla räkningar betalda.

Så var det då näst sista februari 2017, ibland begriper jag inte vart alla dagar och veckor samt månader tar vägen. Det är som att tiden på något vis susar förbi och man hinner inte med. Känner ni igen den känslan?

Den här dagen betyder att jag ska gå till ICA Maxi och handla för middagen, ska även köpa nya dammsugarpåsar då mina andra tycks ha försvunnit spårlöst. Helskumt men så är det! Tror det kan bli skönt att ta en promenad idag, det är härligt att röra på sig och jag behöver den friska luften.

Jag och William körde en livesändning på Instagram alldeles nyss, mest för att jag ville testa och det var rätt roligt. Vi är ju rätt fjantiga och barnsliga båda två så vi skrattade en del och var oss själva. Vi har högt till tak så är väldigt roligt att göra saker tillsammans.

Annars då? Räkningarna är betalda för den här månaden, och det är måndag och näst sista februari som sagt. Kan ju berätta att jag vann en ljuslykta på Tradera igår! Blev hur glad som helst! Det var den sista av WWF lyktorna som jag samlar på, så nu har jag allihopa.

Vad ska ni göra idag?

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: