Dark Mode Off / On
Kläder

Godmorgon på er!

Jag var just uppe och övervaknade en budgivning på Tradera som jag vann! Hur grymt som helst, det var en grå scarf/sjal från Blingo som Anine Bing designade för några år sedan. Jag har velat ha den hur länge som helst så att vunna den var helt underbart! Det stod att den dessutom är oanvänd så det var ju verkligen helt underbart.

William sover fortfarande jag tänkte passa på att bädda sängen och duscha. Är ju skönt med såna där stunder för sig själv ibland tycker jag.

Vad ska ni göra idag?

16 Comments

  1. Idag gjorde jag inte så mye, tog lugnt och jobbade lite pappersarbete vid datan =)… känns man är i fas nu! Spännande med scarfen, hoppas vi få se denna här S Jag har också en sak som jag är väääldigt spänd på att äntligen få tag på (igen)…. Ha en fin fortsatt TRELIG VECKA nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: