Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Te, fotografering och skratt tillsammans med Lisa och bebis Alice.

En bild på Lisas lilla Alice jag tog idag.

Idag efter frukost och när William åkt till sin faster Emma drog jag iväg för att träffa Lisa och Alice. Vi drack te och jag fotograferade lite bilder inför fyra månaders fotot åt Lisa som visas på fredag.

Jag var lite trött idag så besöket blev inte jättelångt, men det var en stund i alla fall och det var jättekul det med. Alice hon skrattade mest hela tiden så det blev jättehärliga foton.

Annars har jag städat idag, jag har sovit och väntar nu på att William ska komma hem om en stund.

Imorgon åker jag och William upp till Orsa för att träffa släkten där. Det är ju sportlov så det blir jättebra. Därmed kommer jag säkert inte blogga något imorgon, eller åtminstone blir det något mindre bloggande eftersom jag helt enkelt prioriterar familjen framför bloggen och nätlivet. Tycker det är ganska logiskt dock!

Hoppas ni får en fin tisdagskväll!

24 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: