Påfyllnad till sminkväskan.

Jag behövde verkligen nytt smink. Har ni tänkt på att smink nästan alltid tar slut samtidigt? Hur som helst jag beställde NUDEtud, The balms mascara och en ögonfranspenna. Sedan fick jag 3 produkter billigare för några ynka kronor styck. Så jag tog ögonskuggor, en bodyshower och sedan settingsprey. Har ingen aning om ifall just de där sista produkterna var bra. Men kanske?

Sedan sprang jag in på Åhlens och köpte mig en Isadora foundation. Får hoppas den är bra, jag har inte testat Isadoras på många år. Men nu bör ju sminket hålla några månader, funderar dock på om man inte skulle ta och börja göra lösögonfransar så man slipper mascara. Känns så galet smidigt, men får se när och om.

Allt detta hämtade jag och handlade igår efter jobbet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Påfyllnad till sminkväskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: