Påfyllnad till sminkväskan.

Jag behövde verkligen nytt smink. Har ni tänkt på att smink nästan alltid tar slut samtidigt? Hur som helst jag beställde NUDEtud, The balms mascara och en ögonfranspenna. Sedan fick jag 3 produkter billigare för några ynka kronor styck. Så jag tog ögonskuggor, en bodyshower och sedan settingsprey. Har ingen aning om ifall just de där sista produkterna var bra. Men kanske?

Sedan sprang jag in på Åhlens och köpte mig en Isadora foundation. Får hoppas den är bra, jag har inte testat Isadoras på många år. Men nu bör ju sminket hålla några månader, funderar dock på om man inte skulle ta och börja göra lösögonfransar så man slipper mascara. Känns så galet smidigt, men får se när och om.

Allt detta hämtade jag och handlade igår efter jobbet.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Påfyllnad till sminkväskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: