Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Pausa för livets skull.

Ibland tror jag det är viktigt att bara pausa för livets skull. Som idag när jag typ bara glott på tvserier och gick till Maxi en sväng för att handla.

Ibland tror jag faktiskt det är bra för kroppen och själen att bara få den där stunden för sig själv, andrum. Igår var jag iväg till Lisa för att fotografera lilla Alice som blir 5 månader på måndag. Vi kör ju månadsbilder på henne så det är jättekul. Bilderna blev hur bra som helst men dem kommer ni att få se dessa på måndag. Jag ska fixa ut de jag gillar och sen får ni se bilderna.

Klockan är redan över tio, och tanken för mig är att gå och lägga mig. Jag tänkte nämligen ställa klockan och gå ut på en långpromenad imorgon direkt när jag vaknar. Jag älskar nämligen att gå när det är gryning. Det där lugnet och fukten man möts av, och sen att luften känns så mycket friskare på morgonen. Det är dessutom härligt att få vakna till ljudet av fåglar och solen.

Man ska verkligen inte underskatta gryningen, det kan vara bland det finaste man kan mötas av en aprilmorgon.

28 Comments

  1. Jag tror också att det är väldigt viktigt att pausa ibland och tillåta sig själv att pausa innan kroppen och hjärnan liksom tvingar en att pausa
    kramar

  2. Håller med dig. Jag tror sånt är enormt viktigt, att bara vara och få tid till sig själv 🙂
    Bra att du tar dig tid till det<3

    Hoppas din söndag blir fin<3

  3. Håller med, tror att det är rent ut sagt livsviktigt för ens mående att bara ta det lugnt ibland och liksom släppa alla måsten. Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa