Dark Mode Off / On
Porslin

Lite nya skålar av märket Mon Amie.


Jag har handla lite från köp och säljgrupper i Orsa och Furudal. Så min mamma och hennes man har haft det hos sig. Jag gillar verkligen att fynda, men jag har även beställt ihop med min mormor och då tog jag en stor Mon Amieskål.


Allt detta fick jag hem igår när min bror kom förbi här med allt. Så himla fint!

Hur fina är inte dessa skålar? De mindre som jag köpte på köp och sälj Furudal är precis som den stora jag beställde ihop med min mormor betalade den själv såklart. Köpte den med mormor så det skulle bli frifrakt för henne på det hon beställt.

Nu har jag precis så många stora skålar som jag vill också! Den lyckan alltså!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: