Dark Mode Off / On
Böcker

Bok – Jonas Gardell, En komikers uppväxt.

Så har jag äntligen läst ut boken som jag velat läsa i flera år. Den var riktigt bra och gripande, beskriver utfrysning och mobbning på ett gripande sätt. Jag föll för boken, jag ska slänga mig över fortsättningen Ett UFO gör Entré också. Jag har aldrig läst Gardell’s böcker tidigare, men denna var absolut läsvärd, gripande och hemsk.

24 Comments

  1. Den är verkligen gripande.

    Ja barn förstår mer än många tror, alla har inte en specialpedagog till mamma, men de borde tänka mer att barn faktiskt förstår mer.

  2. den har ja inte lästa ja e ju så dålig på böcker du vet men bra ni inspirerar varann :d
    Tack snälla ja gillar att köket är så ljust men helst ljust golv oxå dåååå hade det varit bra hihih

    1. Ja det är svårt att få till det där med bokläsandet, har har äntligen börjat läsa på riktigt igen på flera år. Var innan jag fick barn jag läste senast. För nöjes skull alltså :). Visst varit någon bok här och var men inte som nu, nu vill jag läsa hela tiden :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: