Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Dalahästar för Orsakullan.


Något mer jag samlar på är Dalahästar. Jag älskar verkligen saker med dalahästar på och är man från Orsa som jag är det nog inte så konstigt egentligen. Jag skulle verkligen vilja ha en sån där stor Dalahäst i ett hörn här hemma, och en dag hoppas jag att jag kan köpa en.

Men nu till vad jag skulle skriva om. Jag fick brickan och dryckunderläggen på bilden ovan av mamma igår! Hur fint?! Är från Sagaform som jag förövrigt tycker har så många fina saker. Sen dryckunderlägg är perfekt! Speciellt om man har varma drycker.


Förra söndagen så taggade mamma mig på Orsa köp och sälj. Där denna fina kudde låg ute. Ni ser vad det är på den va? Dalahästar!!! Jag köpte den, jag hade dock inte förstått hur stor den var. Men den är underbar att lägga huvudet på i soffan. Tro mig jag vet, jag testade den nämligen igår och råkade somna på den inom ett par sekunder…

14 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: