Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Första maj 2017.

Nu är det alltså sköna maj då! Solen skiner och det är ganska vindstilla och varmt ute idag. Jag hoppas innerligt på värme nu och att vi får en fin, varm och solig sommar.

Vad gör ni idag? Vi ska på kalas om en timme. Förutom det har jag tagit två promenader. Ätit frukost och lunch, städat och tvättar sängkläder. Bytt sängkläder och är nu hemma hos Björn.

Skönt med en ledig dag. Det behövdes liksom känner jag. Det är 25 skoldagar kvar till sommarlovet för William. Fatta snart sommar!!!

28 Comments

  1. Jag har rättat en hög jag hade med mig hem, för att slippa sitta med allt i veckan, då all min planering försvann idag 1 maj 🙂 Men det gör inget, för mina döttrar är så duktiga på att hjälpa mig! 🙂 Ska senare cykla en runda med lilla familjen 😀

  2. Håller verkligen tummarna för att värmen kommer på allvar nu! Här är det ganska lugnt idag, behöver en vilodag känner jag!

  3. Jag har transportlöpt till jobbet och ikväll blir det familjetid. Jag vill ut i naturen och njuta av det vackra vädret!

  4. Jises, redan bara 25 skoldagar kvar!!! Många ååår nu sen man sj hade skoldagar ^^… och ännu flera år sen man ens hade lov! Ha en super TREVLIG VECKA tjejen, kramar!

  5. Vädret har varit underbart här idag! Vi har varit på utflykt och fixat lite ute i trädgården och fikat med grannarna

  6. Så fin bild! Det har varit en riktigt bra dag idag 🙂

    sv: tack snälla jag har lagt till båda på min lista 😀 Så ska kolla in de, men om du gillar rfsu så kanske du gillar alla våra ligg också? känns som de är lite lika 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: