Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Se upp, en ovanlig syn. 

Jag använder utropstecken aldrig glasögon. Inte för att det är något fel med att ha det men jag tycker inte jag passar i glasögon. Det är nog dock dags för nya, ovanstående har jag haft sedan 2003, så jag misstänker att det borde köpas nya nu. Känner att ögonen behöver lite vila, har massor med allergi just nu. Så goddag till fröken med glasögon. 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: