Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Man tager vad man haver, en udda håruppsättning.


Vi har ätit middag hos Björn idag. Eftersom jag inte hade någon hårsnodd (säger ni snodd eller tofs? Jag säger tofs om själva håret när det är uppsatt. Tror det är dialektalt hur man säger) här så slängde jag ihop en liten knut och stoppade i en polkagrisstång som William aldrig ätit upp utan bara legat här. Blev ju lite kul ändå! En udda håruppsättning!

30 Comments

 1. det blev ju jätte fint vi säger ofta hårsnodd eller hårband o toffs o fta bara när den e uppsatt så lika som dej då =)
  jätte fin bara när man gör det enklaste faktiskt
  brukar såga det till tjejejrna här att bara sno ihop det gör inget om det ramlar ner lite det är oftast det som blir finast
  kramar o fin måndag

 2. Hehe lite ovanligt men roligt. Jag säger snodd men så bor vi inte allt för långt ifrån varandra heller så vi har väl samma dialekt när det gäller det!☺

 3. Man tager vad man haver, inget fel på fantasin där inte haha
  Jag säger samma som du. Snodd den detaljen man sätter upp tofsen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa