Hälsokost: Ferronol och proteinpulver.


Aldrig trodde jag mig bli en person som handlade hälsokost, men här är jag. Ferronol köper jag för att boosta mitt järnvärdet och Vassleprotein tänkte jag försöka ha för att mätta lite hunger på dagarna. Har hört mycket bra om det här proteinpulvert så hoppas det stämmer.

Beställningen gjorde jag från Apotea.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: