Nytt batteri till kameran.

Eftersom jag fotograferar en hel del numera, gjorde jag en beställning på 24.se och fick leverans på ett nytt batteri till kameran. Samtidigt gjorde jag en beställning på en gameingmus till sonen också. Helt perfekt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Nytt batteri till kameran.

  • 31 maj, 2017 at 23:17
   Permalink

   Ja så slipper man oroa sig för att batteriet ska ta slut då har man alltid ett i reserv :).
   Åh hoppas det är så 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: